Boek vormgeven

Van kaft tot papiersoort, wij maken jouw boek realiteit

Grafisch ontwerp voor jouw cover

Het omslag van jouw boek ontwerpen op professionele wijze? Met Boekenmakers weet je zeker dat jouw meesterwerk met klasse vormgegeven wordt voor een schappelijke prijs. Onze drive ligt bij het verwezenlijken van de schrijversdroom, voor schrijvers die al jaren denken aan een boek. Nu is je kans om dit te doen met een professioneel en ervaren team die je helpt van A tot Z!

Hoe gaat het in zijn werk?


Er komt nogal wat kijken bij het maken van een boekomslag. Je hebt veel werk in je boek gestoken en wil ervoor zorgen dat het design aansluit op de inhoud van je boek. Boekenmakers zorgt er als specialist voor dat je boekomslag op professionele wijze wordt ontworpen, zonder onnodige kostbare verplichtingen. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is het invullen van ons offerte formulier.

Persoonlijke gesprek

Na he invullen van het offerte formulier gaan we met je in gesprek over de ideeën en wensen die je hebt over jouw boek. Heb je bijvoorbeeld al inspiratie opgedaan uit je favoriete boeken? Dit kan erg van pas komen tijdens het proces. We bespreken alle wensen uitvoerig met je door en daarbij hoort een vakkundig advies van onze grafisch designers.

Start grafisch ontwerp

Een grafisch ontwerp voor boeken maken is echter geen standaard proces. Onze specialisten gebruiken hier professionele tools voor en zijn zelf zeer ervaren in het op maat maken van allerlei vormen, opmaak en stijlen. De grafisch ontwerper gaat aan de slag met jouw wensen en ideeën. Wij zorgen ervoor dat het omslag er zo uit komt te zien dat jij er volledig tevreden over bent. Als dit is afgerond kunnen we verder met het ontwerpen van jouw boek.

Voorkant boek ontwerpen: Breng je boek tot leven


De voorkant van een boek ontwerpen is een hele belangrijke fase in het proces. Door nauwkeurig te werken met de juiste kennis en ervaring hebben we al veel mooie omslagen gecreëerd die perfect aansloten bij de wensen van onze klant. De voorkant voor je boek ontwerpen moet uiteindelijk betekenis geven aan wat de binnenzijde te bieden heeft. Wat kan de lezer verwachten? Hoe enthousiasmeer je de lezer? En nog veel meer belangrijke vragen worden in dit proces beantwoord, zodat wij een voorkant van je boek ontwerpen die aansluit bij jouw wensen én je verhaal.

Verleiden tot lezen met beeld en kleur

Het grafisch ontwerp van een boek moet de lezer verleiden tot het lezen ervan, vooral als we spreken over het omslag. Ons doel is niet om jouw idee voor een boek een bepaalde kant op te sturen, maar juist te adviseren en mee te denken vanuit een ervaren oogpunt. Zowel de achterkant- als de voorkant van je boek ontwerpen met unieke kleurstellingen, fonts en beelden die echt spreken? Hiervoor hebben wij alle kennis en de benodigde tools in huis. Het is natuurlijk wel zo belangrijk dat je omslag echt de uiting krijgt die het binnenwerk verdient.

Open communicatie

Een boek ontwerpen doen wij samen met jou, waarbij we dus veel met elkaar communiceren. Een dergelijk proces is zeer complex, omdat jouw mening erg belangrijk is voor de ontwikkeling van het boek en onze designers een zo goed mogelijk beeld moeten krijgen van wat ze mogen realiseren. Schroom dan ook niet om met vragen en ideeën bij ons aan te kloppen tijdens de ontwikkeling.

Je droom verwezenlijken? Laat ons je boek ontwerpen en neem contact op!

Wil je zo snel mogelijk aan de slag met de voorkant van je boek ontwerpen? Neem vandaag nog contact op met ons team en wij gaan graag met je aan de slag. Vraag hier direct een offerte aan of bereik ons op 030 200 6741.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Menu