Boek uitgeven

Van kaft tot papiersoort, wij maken jouw boek realiteit

Boek uitgeven

Heb je met hart en ziel gewerkt aan je manuscript en wil je dit boek uitgeven? Maar wil je geen gedoe met uitgeverijen of hoge kosten? Dan is Boekenmakers waar je moet zijn. Wij ontzorgen je door met een deskundig team van onder meer grafisch specialisten puur te kijken naar jouw wensen. Hoe wil je jouw boek publiceren, waar wil je dat gaan doen en welke details zijn voor jou belangrijk? Wij ondersteunen je overal bij, van concept tot ontwikkeling en van opmaak tot publicatie.

Wat komt er allemaal bij kijken?

Je hebt vast al helemaal in gedachten hoe je boek er ongeveer uit moet komen te zien. Je eigen boek uitgeven in een opmaak, stijl, vormgeving, papiersoort en font die volledig past bij jou, dat verwezenlijken wij van A tot Z. Heb je er al over nagedacht hoe de perfect lay-out eruit moet komen te zien? En welke omslag perfect past bij je boek? Wij helpen je graag bij het ontdekken van de beste antwoorden op deze vragen.

Waarom kiezen voor Boekenmakers?

Laten we vooropstellen dat een boek uitgeven geen eenvoudige klus is, er komt namelijk veel bij kijken. Dit is direct de reden waarom wij doen wat wij doen. Wij weten als geen ander hoe geweldig het is om je eigen trots te kunnen publiceren, maar dat wil je dan natuurlijk wel zo efficiënt mogelijk kunnen doen. Doordat er geen sprake is van tussenkomst van uitgeverijen, ben je hier aan het juiste adres voor voordelige oplossingen voor jouw boek publicatie. En dat allemaal geheel op maat en naar jouw wensen!

Boek uitgeven in eigen beheer; wij maken het mogelijk!

Hoe fijn is het dat jij de touwtjes zelf in handen kunt houden? Dat is wat zelf een boek uitgeven zo eenvoudig maakt met Boekenmakers. Samen met ons kun je jouw boek uitgeven in eigen beheer, zonder dat je hinder ondervindt van strenge regels of hoge kosten. Wij geven je boek een uniek design door te werken met duurzame materialen waar jij over beslist.

Printing on demand; zelfs kleine oplages

Met Boekenmakers kun je al een boek publiceren vanaf 1 exemplaar, waarbij wij je met printing on demand een volledige ondersteuning bieden. Wij drukken alles wat je wenst en hoe je dit wenst, waardoor je zelfs een boek kunt laten drukken in kleine oplages.

Wij maken jouw boek verkoopbaar op grote platformen

Een boek uitgeven met Boekenmakers heeft nog meer voordeel. Naast dat we persoonlijk advies geven, design op maat leveren en je ondersteunen bij de volledige opmaak en lay-out kunnen wij je namelijk ook helpen bij het verkoopbaar maken. Dit kunnen we zelfs realiseren op de grotere verkoopplatformen, zoals Amazon en Bol.com. Hierdoor trek je ook online verkeer naar je bijzondere boek.

Ook je eigen boek uitgeven? Neem vandaag nog contact op

Wij gaan graag met je om tafel zitten om alle wensen te bespreken en ervoor te zorgen dat jouw boek publiceren soepel en naar behoren verloopt. Neem direct contact op met ons door te bellen naar 030 200 6741 of stuur een mail naar info@boekenmakers.nl.

Menu