Onze diensten

Boekenmakers is de partner om jouw boek zelf uit te geven. Wij hebben de kennis en ervaring in huis om een professioneel en kwalitatief boek te realiseren. Van rug tot aan de kaft en alles wat daartussen zit, wij maken het voor jou. Dit alles is al mogelijk vanaf 1 exemplaar! Uiteraard zijn grote oplages ook mogelijk, kan niet staat namelijk niet in ons woordenboek. Bekijk hier onze diensten en laat Boekenmakers jouw boek maken.

Opmaak en Layout: het ontwerp van je boek

Een goed ontworpen binnenwerk maakt een boek gebruiksvriendelijk. Als je wil dat je boek gelezen wordt, moet het leesbaar gemaakt worden. Door de juiste lettertype, witruimtes, indeling, papiersoort, regelafstand en dergelijke te gebruiken, veranderen we jouw manuscript in een fantastisch boek. Lees hier meer over onze werkwijze en mogelijkheden voor het ontwerp van jouw boek.

Het design

Een cover dat boekdelen spreekt, pakkend is en een lezer enthousiast weet te krijgen voor jouw boek. Dat is wat de cover moet worden. Het is immers de eerste indruk en die is goud waard. Laat ons team van grafisch ontwerpers jouw helpen met een geweldig design voor het omslag van jouw boek.

Boek publiceren

Het ontwerp van het binnenwerk tot het omslag, alles is klaar. Nu moet jouw boek ook daadwerkelijk gepubliceerd worden. Voor een leek is dit niet eenvoudig. Daarbij moet dit volgens het boekje om een succes te worden. Lees er hier meer over.

De marketing

Nu jouw boek ontworpen, geproduceerd en gepubliceerd is. Is het klaar voor het grote publiek. Ook hierbij kunnen wij je ondersteunen. Wij melden je boek namelijk aan voor alle grote on- en offline boekenwinkels en verkoopplatformen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan bol.com of Amazon. Wat dat inhoudt en hoe wij jou hierbij gaan helpen vertellen we hier.

Vragen? Neem contact op!

Heb jij vragen over onze dienstverlening of over de productie van jouw boek? Neem gerust contact met ons op. We staan je graag te woord.

Menu