Over Boekenmakers

Een uitgeverij geeft voor de meeste van ons een onmiskenbaar romantisch gevoel. De aantrekkingskracht van boeken is nog steeds iets wonderlijks. Maar zoals elke branche heeft ook onze branche veel veranderingen doorgemaakt. Dit is geweldig, want dat betekent dat (bijna) alles mogelijk is. Voor iemand die onbekend is op dit terrein, kan dit ook overweldigend zijn. Daarom staan wij graag voor je klaar om hierin te ondersteunen.

Boekenmakers is ontstaan vanuit het idee dat de productie van een boek veel aandacht nodig heeft. In 2017 zijn we klein begonnen, maar sindsdien zijn we in 2022 uitgegroeid tot meer dan duizend producties door heel Nederland en België!!

boek vormgeven

Onze visie is eenvoudig; jouw boek is onze zorg. In elke stap van het proces hebben onze klanten een contactpersoon van Boekenmakers. Voor al jouw vragen kun je bij hen terecht. Het feit dat je een contactpersoon hebt binnen ons bedrijf, geeft je de garantie dat het project zo soepel mogelijk verloopt.

Ontmoet het team

Basel

Administratie

Mercedes

Grafisch ontwerp & DTP

Dennis

Grafisch ontwerp & DTP

Mehmed

Prepress

Ghalid

Adviseur Boekproductie

Vera

Grafisch ontwerp & DTP

Ben

Manager

Jeroen

Adviseur Boekproductie

Marian

Grafisch ontwerp & DTP

Hassan

Planning & Ordermanagement

Lisa

DTP

Casper

Planning & Ordermanagement

Boekenmakers
5.0
Gebaseerd op 9 beoordelingen
powered by Google
Wijnand MatthesWijnand Matthes
10:16 22 Feb 23
Voor mij was het schrijvenvan een boek een hele nieuwe ervaringBen en zijn collega's hebben mij daarinbest goed begeleidt. Er wordt de tijd genomen en er is ruimte voor overleg.Op die manier leveren ze echt persoonlijk maatwerk waar beide partijen mee kunnenwerken.Kortom: de samenwerking heb ik als prettig ervaren en op gelijkwaardig niveau, met ruimte voor vragen.
Joep en Els CoppensJoep en Els Coppens
12:40 27 Dec 22
Wij hebben samen met Boekenmakers, m.n. Ben R. het boek LEVENSLANG, geschreven door Ger Jacobs, gerealiseerd. Het bedrijf heet 'Printing on demand', maar de 'print'' kwaliteit kan concurreren met de drukkerskwaliteit van gerenommeerde drukkerijen. Voor ons een bijzonder aangename gewaarwording! Compliment ook voor de prettige samenwerking en goede service. Nog een pluspuntje: beloftes worden nagekomen. Dus... dank in alle opzichten! En last but not least: Ben, hartstikke bedankt! We kunnen niet zonder jou!
Kees MetzKees Metz
11:42 23 Nov 22
Ik ben bijzonder enthousiast over de manier waarop Boekenmakers de uitgave van mijn boek 'Voorzitter!' heeft verzorgd. Ik was helemaal niet bekend met hoe ik zo'n project zou moeten aanpakken. Vanaf het begin ben ik daar goed in begeleid. Met suggesties, mogelijkheden, kostenplaatjes, alternatieven etc. Met verschillende voorbeelden. Ben Riezouw was heel duidelijk in wat ik wel en wat niet moest verwachten. Daarnaast was ook de samenwerking met vormgever Dennis Hendriks heel plezierig. Met name zijn ontwerp voor de voor- en achterkant van het boek zijn erg geslaagd. Dat vind ik niet alleen, maar ook iedereen die het boek heeft gezien: het maakt nieuwsgierig naar de inhoud, het nodigt uit tot kopen/lezen.Mocht ik in de toekomst meer willen publiceren dan doe ik dat beslist weer met behulp van Boekenmakers.
Derk BotheDerk Bothe
09:39 26 Nov 21
Ben is een fijne vent, betrokken, integer en betrouwbaar. Doet z'n uiterste best om aan te sluiten bij de wensen van de klant. En daar waar zaken anders lopen, stelt hij zaken zo snel mogelijk bij. Al met al zeer tevreden.
Ramona JerphanionRamona Jerphanion
17:53 10 Nov 21
Vanaf het begin af aan goede communicatie en samenwerking. Leveren erg snel en de kwaliteit is echt top! Personeel is vriendelijk en behulpzaam. Ik heb oprecht geen verbeterpunten. Ik kom hier graag weer terug!
js_loader
Menu