Readerservice

Van kaft tot papiersoort, wij maken jouw reader realiteit

Readerservice shop van Boekenmakers

Bij Boekenmakers ben je niet enkel aan het juiste adres voor de productie van boeken of gedichtenbundels; we kunnen je ook ondersteunen bij de productie van readers of syllabi en het ontwikkelen van een readerservice shop. Uiteraard komt er veel kijken bij de productie van syllabi en readers en we snappen daarom dat je er niet altijd genoeg tijd voor hebt. Zo moet er bijvoorbeeld rekening worden gehouden met de doorlooptijd, de inhoud, de auteursrechten en de opmaak in de eigen huisstijl. Ook voor de distributie en facturering zal je niet altijd genoeg tijd hebben en om die reden nemen wij dit hele pakket aan werkzaamheden voor de productie van readers graag van je over.

Zes open geslagen tijdschriften

WUR readershop

Wij hebben inmiddels al een WUR readershop live gezet, wat wil zeggen wat wij ook aan de Wageningen University & Research (WUR) onze diensten leveren. Neem zodoende gerust eens een kijkje in de WUR Readershop! Ook hier zorgen we voor het gehele traject wat betreft de productie van readers, zodat onze klant meer tijd over heeft voor de kerntaak: goed onderwijs bieden. Maar wat bieden wij nou precies aan als we het hebben over de productie van syllabi? We geven hieronder aan wat je hierbij allemaal van ons kunt verwachten.

  • Readerservice: Dit is een online omgeving waar leraren en coördinatoren readers kunnen aanmaken. Na het aanmaken kunnen zij een digitale proef checken en het bij akkoord beschikbaar maken voor de studenten.
  • Readershop: Dit is een webshop waar de studenten de benodigde readers kunnen bestellen en vervolgens ook betalen.
  • Productie en verzending van de readers volgend het Print-On-Demand principe: De productie van de reader wordt gestart zodra deze besteld. Daarnaast wordt hij uiteraard ook direct rechtstreeks verzonden zodra hij klaar is.

De voordelen van een readerservice shop

Er gaan veel voordelen gepaard met de hulp bij de productie van readers en het hebben van een readerservice shop. Zo bespaar je zelf tijd en geld en heb je 24/7 inzicht in het productie- en distributieproces. Daarnaast betaalt niet jouw organisatie, maar juist de student de reader en heb je zelf niet te maken met facturering en debiteurenbeheer. Ook goed om te weten is dat we bij de productie van syllabi en readers alles in jouw eigen huisstijl kunnen maken. Je kunt teren op professionele ondersteuning en daarnaast heb je één aanspreekpunt, zodat alles te allen tijde duidelijk is en blijft.

Naast dat er voordelen zijn voor jouw organisatie, zijn er vanzelfsprekend ook voordelen voor de studenten gemoeid met de readerservice shop. De readers en syllabi worden bijvoorbeeld snel thuisbezorgd, wat voor studenten meestal een behoorlijke pré is. Daarnaast is er sprake van een scherpe prijs, wat natuurlijk te allen tijde iets is waar de studenten blij van worden, en staat alles op één factuur. Als laatste is het ook fijn om te weten dat er diverse betaalmogelijkheden zijn, zoals iDEAL en creditcard. Bovendien kan er in termijnen worden betaald.

Stapel geprinte boeken
Boek omslag open

Interesse in een readerservice shop? Neem dan contact met ons op!

Heb je behoefte aan hulp bij de productie van syllabi en readers, waarbij we jou tijdens het gehele traject ondersteunen? Dan kan je uiteraard altijd een adviesgesprek bij ons aanvragen, zodat we je alles kunnen vertellen over de mogelijkheden voor een readershop en wat je maar nog meer wilt weten. Het beste is om direct contact op te nemen met Ben Riezouw, onze readerservice adviseur. Hij is telefonisch te bereiken via 06-14312541 en daarnaast kan je er ook voor kiezen om een mailtje te sturen naar ben@boekenmakers.nl, zodat we samen kunnen kijken of we aan jouw wensen en behoeften kunnen voldoen.

Menu